Nlrgerrgergonerngaer

04 dec Nlrgerrgergonerngaer

Schrijver dezes is niet bang voor een uitdaging of avontuur. Dus toen iemand een balletje opwierp met: je  moet eens iets blind typen in Google en dan kijken waar je uitkomt…. Voor mij  een peulenschil  natuurlijk. Dus ik met de ogen dicht snel iets typen en enter…
Nlrgerrgergonerngaer
Uw zoekbewerking – Nlrgerrgergonerngaer – heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd.

Suggesties:
•    Zorg ervoor dat alle woorden goed gespeld zijn.
•    Probeer andere zoektermen.
•    Maak de zoektermen algemener.

Nou moet ik zeggen dat dat me wel van Google tegenvalt. Vooral die suggesties slaan natuurlijk helemaal nergens op. Ik weet zeker dat ik het woord goed gespeld heb. Andere zoektermen leveren mij gegarandeerd hetzelfde resultaat op. En een algemenere zoekterm krijg ik niet uit mijn vingers.
Nee, volgens mij is hier sprake van het ontgooglen van de meneer met de moeilijke achternaam, dat zal het zijn. En mij een beetje voor het lapje houden. Terwijl mijn sterrenbeeld stier is. Dat doe je toch niet. Daar moet je mee oppassen. Zo meteen ram ik mijn horens nog in mijn laptop.  Rustig blijven, maar, het is maar een spelletje. Focus je op de uitdaging.  …….
Okee, ik ben rustig. Maar even verder kijken dan.
Google maps: de plaats is onvindbaar, probeer een postcode toe te voegen …, nouja
Google afbeeldingen of video:  geen resultaat
Google shopping: Aha  er  is nog geen winkel met deze naam, dat biedt dus kansen. Wel even afrekenen met schrijver dezes graag.

Nee, google, ik ben zwaar teleurgesteld, ik ga zelf wel even aan de slag. Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Eens kijken: Nlrgerrgergonerngaer.
Nl = Nederland
rgerrger = dit heeft  iets met regeren te  maken.
Gone = Engels, betekent geweest
Rn = er een
gaer = tegels betekent graag
Met een beetje  fantasie kom je toch heel ver. De rest mag de lezer invullen. Google helpt je niet.