Verkiezingen: woord van 2015

30 nov Verkiezingen: woord van 2015

De Nieuwe Dikke van Dale: ik ga ervoor. Ook vorig jaar heb ik er over geschreven, zie hier.

 

De verkiezing van het woord van 2015 is in volle gang en het wordt spannender dan ooit.

De uiteindelijke bekendmaking zal geschieden op dinsdag 15 december 2015 om 5.00 uur in de zwaargestutte aardbevingskamer van de rechtbank Groningen. Aangezien het vermoeden bestaat dat de sjoemelsoftware via het cyberkalifaat ook de computers van de gezelligheidsgeneratie heeft aangetast zal de gehele Nederlandse nepfractie worden gevraagd een oog in het zeil te houden.

Bezoekers zijn van harte welkom en dienen zich bij de ingang van de rechtbank te legitimeren met een dronie of fishgape. Knappe jongedames worden aangespoord om toch vooral in een smexy scheurjurk te verschijnen teneinde de fitspiration onder  de aandacht te brengen.

In de pauze is er gelegenheid de meegebrachte speeljuwelen in het belendende robothotel te showen. Daar kan men tevens terecht om de appnek te laten masseren of een stoppeltattoo te laten zetten. De aanwezige dienstverleners zijn allemaal middels geüberiseerde knutselcontracten aan het  werk. Er is een welkomstwinkel zonder vluchtelingenhekken zodat de uitgetolereerde poortjesspringers thuis kunnen blijven. Alles wordt bovendien live geperiscoped, dus u hoeft niets te missen.

 

Mijn gok: ik hoop op de vredespianist maar ik vrees de sjoemelsoftware.

 

Je suis  …moi